2011-10-24

Eski Sevgilinin Bilinçaltını Etkileyerek Geri Kazanma yolları


Eski sevgilinizin size geri dönmesini sağlamak bilindiğinin aksine çok kolay ve zevk verici bir iştir. Onun size geri dönmesi için böyle olağanüstü özel çabalar sarfetmenize gerek kalmadan sadece aşağıda belirttiğimiz formülleri zamanı geldiğinde uygulayacaksınız hepsi bu
O sizi terk etti ve bir başkasıyla oldu; moralinizi bozmayın ayrıca onu tekrar kendinize çekmek için herkes tarafından bilinen ve klasikleşmiş yöntemleri asla uygulamayın. Ayrılık sonrası bayanların sıkça yaptığı davranışlar, bilinen ve genel anlamda doğru kabul edilen bir davranışlar tam tersi onu uzaklaştırabilir.

Etrafınızda olan kişilerin akıl vermelerinden, vermiş oldukları taktiklerden uzaklaşıp son derece etkili ve bir çok kimsenin bilmediği özel formülleri sırasıyla uygulayın ve kısa sürede sevgilinizi avcunuzun içine almanın mutluluğunu yaşayın.
Unutmayın! eğer siz onu seviyor ve hoşlanıyorsanız, oda sizden hoşlanıyor ve sizi seviyor. Bu yüzden endişelenmenize gerek yok doğru zamanda doğru yerde belirtmiş olduğumuz formülleri uygulamak en doğru davranış olacak ve size kısa sürede geri dönecektir. Hemde sizin ona yalvarmak yakarmak, ondan geri sevgili olmasını istemek zorunda kalmadan.
Sizden ayrılan eski sevgilinizin bilinçaltını etkileyerek, onun sizi yeniden istemesini sağlamak için küçük ama etkili birkaç psikolojik formülü bilmeniz ve uygun zamanlarda uygulamanız yeterli.
Bahsettiğimiz formüller ile onun direkt bilinçaltını etkileyecek ve onu kısa sürede kendinize bağlayacaksınız.

Düşünce Gücüyle Sevgiliyi Geri Getirme




O farkında olmadan sizinle yeniden birlikte olmak için yalvaracak ve birlikteliğiniz sonrasında sizden ayrılmaması için değişik bilinçaltı telkinleri ile beraberliğiniz uzun süreli olacak.
Eski erkek arkadaşınızın yalvararak size geri dönmek istemesini sağlamak için dünya birincisi güzeli olmanıza gerek yok!. Onu size geri bağlamak için sizin doğal haliniz, normal bir görünüşe sahip olmanız yeterli..
Erkeklerin bilinçaltını etilemek son derece kolay ve zevk verici bir iştir ki..Siz dünyanın en güzel bayanları bu iş size çok kolay gelecek verdiğimiz formülleri uygulamaktan zevk alacaksınız ve onu kısa sürede kendinize bağlayacaksınız.
Ona karşı uygulayacağınız birkaç basit teknik ile kısa sürede onun bilinçaltını etkileyecek ve size karşı daha önce hiç olmadığı kadar istek ve arzu duymasını sağlayacaksınız.


Peki onu etkilemenin ve size geri dönmesini sağlamanın sırrı nedir?
Onun etkilemenin tek yolu, onun direkt bilinçaltını etkileyecek teknikler uygulamaktır. Erkeğin DNA’sı, karşı cinsten gelen sıradışı bir davranışa karşı değişik bir tavır sergilemesi ve bu sıradışı davranışa karşı koymaya uygun değildir. Etkili bilinçaltı formülü ile onun bilinçaltını etkileyip kısa süre içinde size geri dönmesini sağlayın ve onu size kalıcı olarak bağlayın…
Eski sevgilisini kazanmak isteyen bayanlara özel olarak hazırlamış olan “Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Formülü” isimli kitabındaki anlatılan formüller sayesinde ayrıldığınız sevgilinizin bilinçaltını, sizinle tekrar sevgili olmak istemesi yönünde olumlu etkileyerek onu tekrar geri kazanabileceksiniz.


Sizden ayrılan erkek arkadaşınızı geri kazanmak isteyen siz bayanlara yönelik olarak hazırlanmış “Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Formülü” isimli bu kitap hazırlanış amacı; ilişki uzmanları tarafından yapılan seminerler ve ücreti çok büyük psikoloji seanslarında öğretilen bilgileri, internet kullanıcılarına oldukça düşük bir ücret karşılığı sunmaktır. Böylece az gelirli bayanların dışarıda pahalıya satılan bu bilgilere kolaylıkla sahip olabilmelerini sağlamaktır.
Eski Sevgiliyi Geri Kazanma Formülü” isimli kitabını buradan inceleyebilirsin.Eğer eski sevgilinin seni hala sevip sevmediğini merak ediyorsan aşağıdaki Eski Sevgilim Beni Hala Seviyor mu? testi bu konuda sana yol gösterecektir.Teste başlamak için burayı tıklayın.



Eski Sevgilim Beni Hala Seviyor mu Testi

6 yorum:

  1. düşünce gücüyle geri getirme formülü ve bilinçaltını etkiliyerek geri kazanma yolları kitabın kaçıncı bölümünde yardımcı olurmusunuz lütfen ben okudum ama bu kısımlar la ilgili önemli bir kısın bulamadım..

    YanıtlaSil
  2. Kitapta bunu bulsanda bir anlamı yok zaten....yay kadınlarından kaçacak delik lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. koç kadını bu konuda daha etkili canım

      Sil
  3. Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları e-kitabındakileri uygulayın kızlar gerçekten işe yaradı

    YanıtlaSil
  4. Tavsiye ettiğiniz eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı harika...gerçekten işe yaradı,inanılmaz taktikler daha önce hiç rastlamadığım türden.Tekrar teşekkürler

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Sizin yorumlarınıza önem veriyoruz.Teşekkürler.