2012-01-31

Eski sevgiliyi geri kazanmak için altın formuller

Beraber olduğunuz sevgiliniz  bir ara vermeniz gerektiğini söyledi ve gitti. Siz ise onu tekrar nasıl geri kazanacağınızı düşünmeye başladınız. O olmadan bir geleceği hayal bile edemiyorsunuz. Hüzün, depresyon, panik ve benzeri pek çok duyguyu aynı anda hissetmektesiniz. 
Korkunuz, şimdilerde eski olan erkek arkadaşınızı tamamen geri kazanamamak, onun bir başkasına aşık olması ve sizin de onu sonsuza dek kaybetmeniz. Böylesi zamanlarda böyle düşüncelere kapılmanız normal ama duygularınızın hareketlerinizi yönlendirmesine izin vermeyin.
Eski sevgiliyi geri kazanmak

Eski sevgiliyi geri kazanmak oldukça zor bir iştir. Bu zor işe kalkışmadan önce gerçekten onunla yeniden birlikte olmak istediğinizden emin olmalısınız. Eğer onda size çekici gelen birşeyin olduğunu düşünüyor ve gerçekten eski sevgilinizi geri kazanmak istiyorsanız, ilk olarak eski ilişkinizin bir değerlendirmesini yapmalısınız. Onunla ilişkiniz süresince ilişkinizin istikrarını ve sağlığını bozan ve ayrılmanıza neden olan sebeplerin ne olduğunu iyi belirlemelisiniz. Bu değerlendirme kesinlikle onu suçlama  yada onu haksız görme işlemi değildir. Bu değerlendirme, işe nereden başlayacağınızın değerlendirmesi olacaktır.
Birçok ilişkinin bitmesi belirli sebeplere bağlı görünmez çoğu zaman. İlişkideki genel uyumsuzluk bahane edilir ilişkiyi bitirmek için. Aslında gerçek bu değildir. İlişkinin bitmesinde mutlaka ve mutlaka belirli bir sebep yada sebepler vardır. Ancak kimi zaman kişi kendisine yada karşısındakine gerçeği ifade edemediği için sebepsiz yere öylece bitiverir ilişki. Bundan dolayı eski sevgiliyle yeniden ilişki kurmak isteyen kişi olarak siz, daha önce sevgilinizle neden ayrıldığınızı genel sebeplere bağlamadan iyi analiz etmelisiniz. Burada elde edeceğiniz sonuçlar, eski sevgilinizi geri kazanmanızda oldukça etkili olacaktır.
Eski sevgilinizle ayrılık sebeplerini net olarak belirledikten sonra yapacağınız şey onunla iletişime geçmek olacaktır. Kişiden kişiye değişmekle birlikte, genellikle direkt olarak onun karşısına çıkıp yeniden beraber olmayı teklif etmek muhtemelen işe yaramayacaktır. Bunun nedenleri, ya eski sevgilinizin sizi hala terkettiği o kişi olarak algılaması, ya da halen sürmekte olan bir ilişkisi olması olabilir. Bu tip sorunlarla karşılaşmamak için eski sevgiliyle iletişime geçerken ince bir strateji belirlemelisiniz. Herşey yavaş, doğal ve sağlıklı ilerlemelidir.

İşte eski sevgiliyi geri kazanmak için altın formuller

-Ayrılık sonrası eski sevgilinize karşı sinirli ,depresif ve kaba hareketlerde bulunmaktan kaçının.
-Herhangi biyerde karşılaştığınızda ona karşı gayet neşeli görünün,sanki hayatınızda daha önce hiçbirşey olmamış gibi eğlenceli bir imaj çizin.
-Dış görünüşünüze dikkat edin,saçınız,makyajınız,kıyafetiniz düzgün olsun.
-Sizi çok iyi durumda görmek eski sevgilinizin kafasını karıştıracak ve sizinle yaşadığı anları aklından geçirmeye başlayacaktır
-Eski sevgilinizle iletişime geçmek için sosyal medyayı kullanabilirsiniz. Eminim eski sevgilinizin bir Facebook hesabı vardır.  Aranızda her ne yaşanmış olursa olsun, Facebook üzerinden ona basit ve kısa bir mesaj göndererek onunla iletişime geçmenin ilk adımını atabilirsiniz. Mesajınız aşağıdaki gibi olabilir;
Merhaba XYZ (XYZ yerine eski sevgilinizin adını yazın),
Aramızdaki tüm kırgınlıkları unutup sana bir “merhaba” demek istedim.  Umarım herşey yolundadır.
Sevgilerimle,
ABC (ABC yerine kendi adınızı yazın)
Yukarıda da söylediğim gibi bu basit ve kısa mesaj kesinlikle eski sevgilinizin dikkatini çekecektir. Eğer bu mesajınıza cevap gelmezse, muhtemelen eski sevgilinizin bir sevgilisi var yada size hala çok kızgın olduğu için sizinle görümek istemiyor demektir. Bu durumda eski sevgilinizi geri kazanmak için bir müddet daha bekleyip, doğru zamanda tekrar atağa kalkmalısınız. Eğer bu mesajınıza eski sevgilinizden cevap gelirse, onu geri kazanmak için doğru yoldasınız demektir. Eski sevgilinizin size gönderdiği mesajın içeriği her ne olursa olsun, cevaben yazacağınız mesajlar oldukça nazik, kibar ve saygı çerçevesinde yazılsın.
Ortamı ısıtmak için gidişata göre 3.- 4. mesajdan sonra beraber paylaştığınız eski güzel anılarınızdan bahsedebilirsiniz. Böylece mesajlaşmalar gitgide daha samimi olacak ve flörtleşme moduna gireceksiniz. Artık ona açılmanın uygun zaman olduğunu hissettiğinizde, onu dışarıda bir yemeğe davet edebilir veya düşüncelerinizi paylaşmak için onu telefonla aramak istediğinizi söyleyebilirsiniz.
-Onu günde bir defadan fazla aramayın. Ve ona, yalvaran bir sesle değil sakince bir barışma buluşması teklif edin. İstekli ama yalvarmayan kadın, her zaman erkeğin gözünde ulaşılmak istenen kadındır.
Onunla konuşurken, onu çok özlediğinizi, hayatınıza giren hiç kimsenin onun yerini dolduramadığını, onu kaybettikten sonra çok pişman olduğunuzu ama ona geri dönmekte gururunuzun size engel olduğunu söyleyebilirsiniz. Daha önce sevgilinizin sizi neden terkettiğini, yada bu ilişkinin neden bittiğini iyice analiz etmiş ve sebepleri doğru şekilde belirlemiştiniz. Konuşmanız sırasında bu analiz sonuçlarını kullanarak, söylemleriniz ve davranışlarınızla artık sevgilinizin sizi terketme sebeplerini birşekilde ortadan kaldırdığınızın hissini vermelisiniz. Örneğin, sevgiliniz sizi ona yeteri kadar vakit ayıramadığınızdan terketmiş ise, cümleleriniz arasında “artık işlerinizi yoluna koyduğunuzu ve kendinize ve sevdiklerinize yeteri kadar vakit ayırabildiğinizi” söyleyebilirsiniz. Konuşmanızda, lafı çok fazla dolandırmadan, yeniden onunla birlikte olmak istediğinizi söyleyin. Bunu söylerken samimi ve özgüvenli davranın.
Eğer tüm bunlara rağmen ilişkideki durum iyice kronik hale gelmişse mutlaka bir uzmandan destek almalısınız.Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolu biraz erkek psikolojisini anlamaktan geçer.
Sevdiğiniz erkeği geri kazanmak için denediğiniz bütün yollar kapandıysa,size son olarak önerebileceğimiz eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü adlı kitaptaki taktikleri uygulamanız.
Artık Onun etkilemenin tek yolu, onun direkt bilinçaltını etkileyecek teknikler uygulamaktır. Erkeğin DNA’sı, karşı cinsten gelen sıradışı bir davranışa karşı değişik bir tavır sergilemesi ve bu sıradışı davranışa karşı koymaya uygun değildir. Etkili bilinçaltı formülü ile onun bilinçaltını etkileyip  size geri dönmesini sağlayabilirsiniz.Dediğim gibi bu işin uzmanından destek almanız.Tek ihtiyacınız olan şey, onun psikolojisini etkilemektir. Bunun için “Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü kitabı”, size en büyük desteği verecektir.
eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı
Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı pdf formatında dijital bir e-kitap.Yani bigisayar,tablet yada cep telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.Kitabın en iyi tarafıda bu zaten.Yani gecenin saat 2:00 si bile olsa hemen okumaya ve uygulamaya başlayabilirsiniz.
Özetle, eski sevgilisini geri kazanmak isteyip ne yapacağını bilmeyen bayanlar için hazırlanmış olan “Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü” sayesinde ayrılmış olduğunuz sevgilinizi  çok kısa bir sürede yeniden elde edeceksiniz.Kitabı buradan indirebilirsin.
Unutmayın, eski sevgilinizi size geri döndürecek sihirli bir formül yok. Eğer onu gerçekten geri kazanmak istiyorsanız, bunun için emek vermelisiniz. Onunla ilişkinizin neden bittiğini iyi analiz etmeli ve ilişkinin bitmesine neden olan sebeplerin artık üstesinden geldiğinizi ona hissettirmelisiniz.
Unutmayın! eğer siz onu seviyor ve hoşlanıyorsanız, oda sizden hoşlanıyor ve sizi seviyor. Bu yüzden endişelenmenize gerek yok doğru zamanda doğru yerde belirtmiş olduğumuz formülleri uygulamak en doğru davranış olacak ve size kısa sürede geri dönecektir. 

eski erkek arkadaşı geri kazanmak, eski sevgiliyi geri döndürme formulü, eski sevgiliyi geri kazanma formulu, eski sevgiliyi geri kazanmak,  giden sevgiliyi geri getirme

9 yorum:

  1. Formülleri yerinde ve zamanında uygulayın sonucunu görün sizden bu kadar çok etkilendiğini görecek ve kendinize inanamayacaksınız.

    Adım adım anlatım, zamanlama ve aksiyon bölümleri ile eski sevgiliyi geri kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

    YanıtlaSil
  2. Kitabevi raflarındaki kitaplarla kıyaslanamayacak derece de kaliteli ve anında uygulanabilir bilgileri içeriyor bu e-kitap.

    YanıtlaSil
  3. eski sevgilimi geri kazanmak istiyorum onu bir türlü aklımdan çıkaramıyorum nolur yardımcı olun dediğiniz gibi güçsüz bir kadın olmak istemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzelim sadece istemeyle bir yere varamazsın.Eğer gerçekten onu istiyorsan bunun için emek vermelisin.Hiç birşey yapmadan bir yere varabilir misin? Hiç bir şey yapmadan beklemeye devam edersen aradan geçen bu süre içinde eski sevgilinin yeni bir sevgili arayışına gireceğinide aklının bir kenerında bulundur.
      Ayrıca ayrılığınızdan geçen sürenin de tekrar beraber olmanız yolunda negatif yönde etkileyeceğinide bilmelisin.
      Eski sevgilinin başka biriyle sevgili olmasını için kan ağlayarak seyretmek istemiyorsan, onu geri kazanmak için ne yapman gerektiğini çok iyi bilmen gerekir.İşte bu yüzden eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabına gereksinim var.

      Sil
    2. Benim ilişkim dün bitti benden bıktığını ona sürekli aynı şeyleri yaşattığımı söyledi bana yüzük aldığını ama gerekkalmadığını söyledine yapayapacağımı bilmiyorum

      Sil
  4. Kitabı havale ile aldım ne zaman elime ulaşır?

    YanıtlaSil
  5. Ben bu kitabı aldım ama eski erkek arkadaşım benimle hiç bir şekilde konuşmuyor ayrılık üzerinden neredeyse 1 ay geçti yapmam gereken herşeyi yaptım ama faydasız. Son çare kitabı aldım ama adam benimle ne görüşüyor ne konuşuyor, zaten mesafe olarak uzağız. Bu taktikleri uygulamam için ufak da olsa bir iletişim gerekli. Uzaktan uzağa bişey yapamıyorum dolayısıyla uygulamaya koyduğum şeyleri de eyleme geçiremiyorum. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  6. Kitabin fiyati nedir

    YanıtlaSil
  7. Eski sevgiliyi geri kazanmak istiyorsanız size tavsiyem Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı'ndaki taktikleri uygulayın.Size tıpış tıpış nasıl döndüğüne siz bile şaşıracaksınız.Tabiki kitaptaki formülleri uygularsanız...

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Sizin yorumlarınıza önem veriyoruz.Teşekkürler.