2014-08-29

Eski sevgiliyi geri kazanmak için 6 basit formül!

Eski sevgiliyi geri kazanma
Eski sevgiliyi geri kazanma yolları
Eski sevgiliyi geri kazanma-Eski sevgiliyi geri kazanmanın yollarını sizlerle paylasıyoruz.En etkili formüller ve taktikler burada.

Eski sevgilinizle bir şekilde ayrıldıysanız ve bitti dediğiniz ilişkinizin ardından acı çekiyorsanız ve hala ve özlüyorsanız aslında o ilişki bitmemiştir.

Evet malesef gerçek durum bu.. En azından sizin tarafınızdan bitmemiştir! Yoksa internetin başına geçipte eski sevgiliyi geri kazanmak için çareler aramazdınız değil mi?


Peki o zaman ne yapmalıyız?
Elbette aradan daha fazla zaman geçmeden onu geri kazanmaya çalışmalısınız. Fakat bunu saçma sapan yollar deneyerek yapmayın!

İlk olarak bir düşünün, sevgiliniz sizi neden terk etti? Yada neden ayrıldınız? Bunların analizini yapmalısınız. En önemli şeyde budur aslında. Yani biten ilişkinizin bir değerlendirmesini yaparak işe başlamalısınız.

Eski sevgilinizle ilişkinizin süresince ilişkinin istikrarını ve sağlığını bozan ve ayrılığa sebeb olan nedenlerin ne olduğunu iyi belirlemelisiniz. Bunu yaparken de kesinlikle onu suçlama  yada onu haksız görme işlemi gibi yapmamalısınız.

Şimdi yeniden onunla birlikte olmak istediğinizden emin misiniz? Cevabınız "evet" ise hemen bu formülleri uygulayın ve eski sevgilinizi geri kazanın!

Eski sevgiliyi geri kazanma yolları


İlk olarak hatanızı kabul edin.
Şayet halihazırda bir ayrılık varsa ve barışmak isteyen taraf sizseniz büyük olasılıkla ayrılığınızın nedeni de sizsinizdir.

Her ne sebeple olursa olsun hatanızı kabul edin. Hala haklı olduğunuzu kanıtlamaya çalışmayın. Eski sevgilinin niye kırıldığını ve neye takıldığını iyi anlayın ki özrünüzü bu konular çerçevesinde gerçekleştirebilesiniz. Yalnızca hatanızı kabul etmekle de kalmayın ve onu tekrarlamayacağınızı da sevgilinize inandırın!

Ayrıldığınız sevgilinizi suçlama içine girmeyin!
Eski sevgiliyi geri kazanmaya çalışırken “Ama sen de” diye başlayan cümlelerden uzak durun. Çünkü bu eski sevgilinizin savunmaya geçmesine sebep olacaktır. Her ne olursa olsun kendi hatalarınızın üzerine odaklanın ve onunkilerden asla bahsetmeyin. Yani kızgın ve savunmada olan birini yumuşatmanız gerektiğini unutmayın.Herhangi bir konudan dolayı yada sana hissettirdikleri nedeniyle yanlış bir şey yaptıysan konuyu “Sen böyle yaptın” diyerek değil de “Ben böyle hissettim” diyerek ifade edin.

Eski sevgilinize değiştiğinizi ve değişebileceğinizi gösterin
Ona artık değiştiğinizi söylemek yerine, değiştiğinizi gösterin ve bunu ona hissttirin.Sadece bir seferliğine değil gerçekten ve sonsuza dek değiştiğinizi hissettirin. Mesela sizin onu dinlemediğinizden şikayet ediyorsa, susun ve dinleyin! Tartışmalarınızda bağırarak konuşmanızdan bıktıysa, sesinizi yükseltmeyin.

Acele etmeyin,yavaştan alın
Eski sevgiliyle bir anda her şeyin eskisi gibi olacağını beklemeyin. Ona biraz zaman tanıyın. Böylece bu ayrılığı bir fırsata çevirerek eski sevgilinizle tekrar flört etmeye başlarsınız. Aynı onunla ilişkinizin ilk başlarında olduğu gibi...Bundan sonra ise sizi bir anda ve sonsuza kadar affetmesini beklememelisiniz. Şayet sizi affeder veya  bir şans daha verirse bu şansı iyi değerlendirin ve ona “Sen değiştin, eskiden böyle değildin” gibi iadelerle yaklaşmayın.

Eski sevgilinizin arkadaşlarından destek alın
Ayrıldığınız sevgilinizin arkadaşları her zaman en büyük hazinenizdir. Sevgilinizin size hiç anlatmadığı hislerini,duygularını ve sorunlarını arkadaşlarına anlatır. Bu yüzden onun arkadaşlarıyla ne kadar iyi geçinirseniz, eski sevgiliyi geri kazanma o kadar garantili bir hale gelir. İlk olarak onlara ne kadar aşık ve pişman olduğunuzu anlatırsanız size güvenlerini kazanırsınız. Çünkü sevgilinizi en iyi ikna edebilecek kişilerin onlar olduğunu unutmayın.  Hem eski sevgilinizin sizden tam olarak ne beklediğini onlardan öğrenebilirsiniz, hem de siz ortalarda yokken sizin hakkınızda iyi şeyler söylemesi için onlara güvenebilirsiniz!


Çok iyi görünmeye çalışın!
Eski sevgilinizle karşılaştığınızda mutlaka iyi görünün! Sizi dağılmış, bunalımda ve pejmürde biri olarak görmesin. Her ne kadar eski sevgilinizin size acıyıp geri dönmesini istiyor olsanız da, ona acınacak bir dış görünüş ile karşısına çıkmayın.Eskisi gibi en güzel halinizle olursanız size baktığında aşkını ve sevgisini hatırlatırsınız.

Ona sevdiği kişinin siz olduğunu hatırlatın
Sizi terk eden yada ayrıldığınız sevgilinizin sizde en çok neyi sevdiğini siz daha iyi bilirsiniz.Bu yüzden o noktalara yoğunlaşarak, ona sevdiği kişinin siz olduğunu hatırlatın. Size baktığında o özelliklerinizi görsün  ki böylece ona beraber olmanız gerektiğini ve birbirinizi sevdiğinizi anlattığınızda, size karşı koyamasın.

O na hala sevdiğinizi ve özlediğinizi söyleyin
Eski sevgilinizle imkanı varsa yüz yüze gelmeye çalışın. De demişler;Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. İlk olarak ona nasıl olduğunu, hayatının nasıl geçtiğini sorarak ortamı biraz yumuşatın. Ve arkasından onu hala ne kadar çok sevdiğinizi, özlediğinizi ve onu tekrar istediğinizi söyleyin.Fakat bunları yaparken tüm kalbinizle yapın,yapmacık bir tavır takınmayın! Sonrasında ise sevgilinizin yüzündeki ifadeye bakın.Şayet biraz yumuşamış veya yüzünde tebessümü görebiliyorsan hala ümidinizin olduğunu bilin. Hemen elini tutarak onun nelerini özlediğinizi saymaya başlayın!

Ona duygularını ve nasıl hissettiğini anlat
Şayet onu sevdiğinizi söylediğinizde beklediğiniz tepkiyi alamadıysanız konuşmayı bir nebze daha derinleştirmelisiniz.Eski sevgilinize tam olarak neler hissettiğinizi ifade edin.Fakat bunu yaparken ne olursa olsun onu suçlamayın! Tamamı ile kendinize ve kendi duygularınıza yoğunlaşın. Bunu yaparken sizi dinlemiyor gibi gözükse de söylediklerinizi daha sonra düşünecektir.

İlk önce ona hediyelerle gitmeyin!
Onunla ciddi ve büyük bir ayrılık yaşamışsanız hediyelerin çözüm olmayacağını bilmelisiniz. Şunu unutmayın, aşkınızı parayla satın alamayacağınız gibi, yüzük ile veya evlilik teklifiyle de satın alamazsınız. Ona bir hediye alıp,vermek istiyorsanız  o hediyeyi barışmadan vermeyin!

Tüm bunlara rağmen karşında inatçı ve hiçbir durumda geri adım atmayan biri varsa ve durumunuz kronik bir hal almışsa mutlaka uzman bir kişiden destek almalısınız.Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolu birazda insan psikolojisini anlamaktan geçer.

Artık eski "sevgiliyi geri kazanma"nın tek yolu, onun direkt bilinçaltına hitap edecek teknikler uygulamaktır.  En etkili bilinçaltı teknikleri ile onun bilinçaltını etkileyerek size tekrar dönmesini sağlayabilirsiniz.Dediğim gibi bunun için bir uzmandan destek almalısınız.

Size son olarak önerebileceğimiz şey günümüzde ilişki koçlarının profesyonel öğretilerini topladıkları Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları adlı kitaptaki teknikleri uygulamanızdır.


Çünkü bu bilinçaltı tekniklerini bilir ve uygularsanız,eski sevgilinizin karşı cinsten gelen sıradışı davranışlarına karşı değişik bir tavır sergilemesi ve karşı koyması imkansız hale getirerek size dönmesini sağlarsınız.

Özetleyecek olursak; eski sevgiliyi geri kazanmak isteyip fakat ne yapacağını bilmeyenler için hazırlanmış olan “Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı”ndan en büyük desteği alabilirsiniz.Bu ilişki rehberi sayesinde ayrılmış olduğunuz yada sizi terk eden sevgilinizi  çok kısa bir sürede yeniden kazanabilirsiniz. Kitabı burayı tıklayarak indirebilirsiniz.

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları
Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı
Unutmadan şunu belirtmekte fayda var;Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı dijital bir ürün. PDF formatında bir e-kitap.Yani kitapcılarda felan bulamazsınız.İnternet üzerinden bilgisayara,tablete yada cep telefonunuza indirerek okuyabiliyorsunuz.
Kitabı okuyan ve inceleyen biri olarak, ilişkilerde ve çiftler arasında gerçekleşen ve çoğunlukla  anlaşılamayan gergin durumlar, bulmacanın kayıp bir parçasıdır.
Ve bana göre evli veya bekar herkesin ilişkilerini sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmesi ve gideni geri getirebilmesi için kesinlikle el-altında bulunması gereken bir kaynak.

Bundan önceki yazılarımda genelde sadece bayanlar için hazırlanmış olan Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü Kitabından bahsetmiştim. Yukardaki kitap ise hem erkek hemde bayanlar için hazırlanmış...

Son söz olarak; eski sevgiliyi geri döndürecek sihirli bir deynek yok.Eski sevgiliyi geri kazanmak istiyorsanız, bunun için uğraş vermelisiniz.

Unutmayın! hemen harekete geçmesseniz, ayrılığınızı uzun tuttuğunuz bu zaman zarfında eski sevgilinizin muhtemelen yeni bir sevgili arayışına geçeceğini aklınızdan çıkarmayın.

4 yorum:

  1. Onu okadar cokk seviyorumki onu geri kazanmak icin olumu bile guze alirim ama onun umrunda bile deyil cunku o baskasini seviyor olsun umudumu kesmiycem o benim olana kadar o Benimle evlene kadar...(sevmek oyle guzelki)

    YanıtlaSil
  2. Yaa allah aşkına birisi yardım etsin 4 aydır konuşmuyoruz hiçmi özlemedi anlamıyorum! Ben aşık mıyım takıntımı onuda bilmiyorum birisi yardım etsin bana nolur yaaa :((( yokmu bi yolu? Seviyorum lan seniiii

    YanıtlaSil
  3. Biz birbirizi cok seviyoruz 9 aydr ckıyoruz ve ben ona bni kaçır dedim bu yuzdn bnden ayrldı bn sadece onu yanımda istemiştim 1 ay oldu ayrlalı ve onu çok özledim napmalıyım

    YanıtlaSil
  4. İyi gunler dort yillik iliskim vardi bir ay once yanima geldi hersey cok guzeldi sonra van a gitti orda yasiyor hersey iyi iken birden bi yalanini yakaladim ve bana bursuru kotu sey dedi yine alttan aldim ama kafam karisik dedi ve ayrildik uc hafta oldu ayrildigimiz sizce beni ararmi ayrildiktan sonra hic aramadim oda aramiyor onu cok seviyorum ama cok kirdigi icin aramiyorum onu geri kazanmak icin ne yapmaliyim unuturmu beni

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum bırakın.Sizin yorumlarınıza önem veriyoruz.Teşekkürler.