2011-11-19

Giden Sevgiliyi Geri Getirme Taktikleri

Giden sevgiliyi geri getirme Taktikleri; Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü | Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanmak | Giden sevgiliyi geri getirme yolları
Giden sevgiliyle yeniden birlikte olmak oldukça zor bir iştir. Bu zor işe kalkışmadan önce gerçekten onunla yeniden birlikte olmak istediğinizden emin olmalısınız. Eğer onda size çekici gelen birşeyin olduğunu düşünüyor ve gerçekten eski sevgilinizi geri kazanmak istiyorsanız, ilk olarak eski ilişkinizin bir değerlendirmesini yapmalısınız.

Giden sevgiliyi geri getirmek için onunla ilişkiniz süresince ilişkinizin istikrarını ve sağlığını bozan ve ayrılmanıza neden olan sebeplerin ne olduğunu iyi belirlemelisiniz. Bu değerlendirme kesinlikle onu suçlama  yada onu haksız görme işlemi değildir. Bu değerlendirme, işe nereden başlayacağınızın değerlendirmesi olacaktır.
Giden sevgiliyi geri getirme
Giden sevgiliyi geri getirme yolları
Birçok ilişkinin bitmesi belirli sebeplere bağlı görünmez çoğu zaman. İlişkideki genel uyumsuzluk bahane edilir ilişkiyi bitirmek için. Aslında gerçek bu değildir. İlişkinin bitmesinde mutlaka ve mutlaka belirli bir sebep yada sebepler vardır. Ancak kimi zaman kişi kendisine yada karşısındakine gerçeği ifade edemediği için sebepsiz yere öylece bitiverir ilişki.
 Bundan dolayı eski sevgiliyle yeniden ilişki kurmak isteyen kişi olarak siz, daha önce sevgilinizle neden ayrıldığınızı genel sebeplere bağlamadan iyi analiz etmelisiniz. Burada elde edeceğiniz sonuçlar, eski sevgilinizi geri kazanmanızda oldukça etkili olacaktır.
Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü” isimli kitap sayesinde ayrıldığınız sevgilinizin bilinçaltını, sizinle tekrar sevgili olmak istemesi yönünde kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Uygulaması sonderece kolay taktiklerden oluşan bu kitap, eski erkek arkadaşınızı geri kazanmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini kafanızı hiç karıştırmadan kısa ve anlaşılır bir dille öğretecektir.

Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü” isimli kitabım  amacı; ilişki koçları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bu bilgileri, internet kullanıcılarına oldukça uygun bir ücret karşılığı sunmaktır. Böylece alt gelir düzeyindeki bir bayan bile, dışarıda pahalıya satılan bu bilgilere kolaylıkla sahip olabilmektedir.Eski sevgilinizi yeniden kazanmak için kitabı buradan indirebilirsin.

Peki erkekler giden sevgiliyi geri getirmek için ne yapacak? Merak etmeyin sizler içinde eski sevgiliyi geri getirme yolları konusunda profesyonel ilişki koçları tarafından hazırlanmış olan eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları adlı kitabı önerebiliriz.Sizde bu kitap sayesinde eski sevgiliyi geri getirme yolları ve taktikleri ile onun size geri dönmesini kolayca sağlayabilirsiniz.
Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü | Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanmak | Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Yolları,giden sevgiliyi geri getirme

6 yorum:

  1. Bu kitabı satın alırken açıkçası çok şüpheliydim. Paramı sokağa atacağımı düşünüyordum. Ama çok yanılmışım! Kesinlikle! Bunun bir kandırmaca olmadığını ve kesinlikle işe yaradığını herkese söylüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben eski erkek arkadaşımı geri kazanmaya çalışmıyorum çünkü o beni kaybettiği için geri kazansın.seni istemeyeni sen de istemiceksin bu kadar basit...biraz gururlu olun ya ne gerek var ya hayat kısa hiçkimse ve hiçbişey için üzülmeye değmez salla gitsin yenileri gelsin...hepinizi öpüyorum:)

      Sil
  2. Kadınların böyle bir derdimi var sanıyorsunuz...hepsi elimi sallasam ellisi,havasında...neyi kaybettiklerini yıllar geçince anlarlar....hem kaliteli genlerin peşinde koşarlar..akıllı,zeki ve başarılı hemde adaleli kollara atlarlar...en iyi ölü kadındır....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle bi derdin yokta neden bu 'Giden Sevgiliyi Geri Getirme Taktikleri'yazısını okuma ihtiyacı hissetin! :)

      Sil
  3. Bu kitabı okudum ben klasik şeyler var içinde ama kendinizi iyi hissettiriyor en azında ne yapmanız konusunda bilgi veriyor ve ayakta sağlam duruyorsunuz.Yani sadece bu kitabı değil kişisel gelişimin diğer kitaplarınıda okuyun derim.İnsan psikolojisi hakkındada bilgi sahibi olmak her zaman avantajdır diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya iyide ben onu unutamıyorum bir türlü aklımdan çıkmıyo nolur allahım geri dönder onu bana

      Sil

Sizde bir yorum bırakın.Sizin yorumlarınıza önem veriyoruz.Teşekkürler.