2011-06-27

Evliliğinizi kurtarmanın formülünü öğrenin

Evliliği kurtarmanın yolları

Evliliği kurtarmanın yolları;
Bir ilişkiye başlamak bazen kolay olsada sürdürmek aynıkolaylıkta olmayabiliyor. Evlilikte bazen ayrılıklara kadar gidebilen durumları önlemek ve evliliğinizi kurtarmak o kadarda zor değil.

Boşanmaların Nedenleri
Yanlış Anlama: İki partner arasındaki yanlış anlamalar evliliklerin en büyük nedenlerinden biri.
Aldatma: Evlilik dışı diğer ilişkiler çiftler arasında güvensizliğe neden olarak evliliğin bitmesine yol açabilir.
Yoğun Yaşam: Bu günlerde ayrılıkların en önemli neden olan yoğun iş hayatı çiftlerin birbirleri ile yeterince zaman geçirememelerine neden oluyor.
İletişim Eksikliği: Çiftler arasındaki iletişim eksikliği yanlış anlamalara neden olarak evliliğe zarar veriyor.
Peki evliliği nasıl kurtara biliriz?
Evliliği kurtaramanın yolu nedir?

Evliliğin ilk zamanları, eşlerin birbirlerine yoğun duygular beslediği dönemlerdir. Erkek kadına karşı daha kibar davranır, kadın ise erkeği etkilemek için elinden geleni yapar. Fakat bir süre sonra aynı evde yaşamanın getirmiş olduğu rehavetle kadınlar kendilerine bakmamaya, erkekler de farklı davranmaya başlarlar. Evli çiftin beraberliğinde sıkıntı, bezginlik  duygularının, keyifli anlardan daha fazla yoğunlaştığı noktada çiftlerin problemleri başlar. Daha sonraki aşamada evde sevgi ve saygı ortamı yok olur.

Yapılan araştırmalara göre her geçen yıl bir önceki yıla nazaran evlenmelerde düşüş, boşanmalarda artış meydana gelmektedir. Çünkü mutsuz evliliklerde boşanmak en kısa ve en kolay yol olarak görülür. Hatta bazı insanlara boşanmak, problemlerin çözümü için cazip gelir. Fakat onların akıl edemediği tek şey boşanmanın düşünüldüğünden çok farklı olduğu gerçeğidir.

Peki bunu nasıl yapmalıyız?İşte bunun formülü bu kitabın içinde verilmiş.Okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.'Evliliği kurtarma formulü' kitabını buradan indirebilirsin.


 boşanmanın nedenleriboşanmayı atlatmakboşanmayı engellemekboşanmayı gerektiren sebeplerevliliği kurtarmak için ne yapmalıevliliği kurtarmanın formüllerievliliği kurtarmanın formülüevliliği kurtarmanın yollarıevlilik nasıl kurtarılırevlilik nasıl kurtulur


Evliliğinizi kurtarmak sizin elinizde..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizde bir yorum bırakın.Sizin yorumlarınıza önem veriyoruz.Teşekkürler.