2011-07-27

Erkeği geri kazanma yolları!

Ayrıldınız, ama onu hala seviyorsunuz. İçinizdeki ses onu geri kazanmanız gerektiğini söylüyor. Peki ama nasıl? Uygulamanız gereken stratejiyi açıklıyoruz...

Ayrılık hiç kolay değil, özellikle de kadın için... 

O, bir zamanlar hayatının aşkıydı ve hep öyle kalacaktı, ama artık değil ne yazık ki... Kaybetmiş olma duygusu, çoğunlukla, kadının ayrılıktan acı çekmesine neden olan. Belki de hala seviyor kadın, erkeğini. Ve geri dönmesini istiyor. Ayrılığın sudan bir sebebi de olabilir, çok ciddi nedenleri de. Ama sevgisizlik değilse ayrılığı getiren, “yeniden barışalım” şarkısıdır kadının dilinden düşmeyen.

Siz de o kadınlardan biriyseniz, erkeğinizi geri kazanma yollarını bilmelisiniz. Düşündük, taşındık; deneyimlerimizi değerlendirdik ve sizin için, “erkeği geri kazanma tüyoları” hazırladık. 
Gerçekten çok kötü şeyler yaşadıysanız geçmişte, mesela sizi aldattıysa, affedebilmeyi göze almalısınız. Tabii hala seviyor ve ona bir şans daha vermek istiyorsanız...


Göz yaşı dökmeyi bırakın

Hanımlar, artık mızmızlanmayı ve ağlamayı kesin! Sevdiğiniz adamı geri istiyorsanız, ona telefonda durmaksızın ağlayan sesinizi dinleterek, onu mesajlarla taciz ederek bu işi başaramazsınız. Bu durumdan kazançlı çıkmak için enerjinizi kullanmanız daha iyi olacaktır. Nasıl mı?

Onu günde bir defadan fazla aramayın. Ve ona, yalvaran bir sesle değil sakince bir barışma buluşması teklif edin. İstekli ama yalvarmayan kadın, her zaman erkeğin gözünde ulaşılmak istenen kadındır.



Sevdiğiniz erkeği geri kazanmak için denediğiniz bütün yollar kapandıysa,size son olarak önerbileceğimiz eski erker arkadaşı geri kazanma formülü adlı kitaptaki taktikleri uygulamanız.


Eski erkek arkadaşını yada eski eşini geri kazanmak isteyen bayanlara yönelik olarak hazırlanmış “Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü” isimli kitap, ihtiyacınız olan profesyonel desteği siz en iyi şekilde sunabilmektedir. Daha ilk sayfasından bu kitabın diğer kitaplardan çok daha farklı ve iyi hazırlanmış bir kitap olduğunu farkedebilirsiniz. Çünkü “Eski Erkek Erkadaşı Geri Kazanma Formülü”, erkeklerin bilinçaltını etkilemenin en iyi yollarını anlatan, sadece bayanlara özel bir kitaptır.
“ESKİ ERKEK ARKADAŞI GERİ KAZANMA FORMÜLÜ” NÜ İNDİRİMLİ SATIN ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizde bir yorum bırakın.Sizin yorumlarınıza önem veriyoruz.Teşekkürler.