2016-11-19

Eski Sevgiliyi Unutmak İçin 8 Öneri...

Eski sevgiliyi unutmak
Eski sevgiliyi unutmanın yolları
Eski sevgiliyi unutmak-Eski sevgiliyi unutmanın yollarını sizlerle paylaşıyoruz.Eski sevgiliyi unutmak için en etkili yöntem burada.

Ayrıldıktan sonra ne kadar zaman geçti? Onu unutmak istiyor, ama bir türlü başaramıyor musun? Bu yazımda onu artık gerçek anlamda içsel olarak bırakabilmek ve eski sevgiliyi unutmak için 8 öneri sunacağım..

Hedefin eski sevgiliyi geri kazanmak veya eski sevgiliyi unutmak ta olsa önemli değil. Çünkü eğer ondan içsel olarak sıyrılabilirsen, ancak eski sevgilinin veya yeni bir ilişki için çekici biri olabilirsin. Yani eski sevgiliyi tekrar elde edebilmenin yolu, onu içsel olarak bırakabilmenden geçiyor. Ancak bu seni gerçek anlamda tekrar eski güllük gülistanlık günlerine geri getirecektir.

İçsel olarak eski sevgiliyi gerçek anlamda unutmak ve veda etmek, belkide hayattaki en zor şeylerden biri. Ancak içsel olarak onu bırakabilirsen, bu şekilde iki elin yeni bir hayat için serbest kalır. Bu aynı zamanda seni bu acıdan da kurtaracaktır. Zaten bu sebepten dolayı onu artık içsel olarak serbest bırakman çok önemli. İçsel olarak eski sevgiliyi bırakamama, insanı bir boşluktaymış gibi hissettiriyor ve hayat anlamsız geliyor. Ayrıca bu insanın özgüvenini de zedeliyor. Bu sebepten dolayı artık onu içsel olarak bırakma zamanı geldi...

Peki "eski sevgiliyi unutmak" için ne yapmalı?

İşte size Eski sevgiliyi unutmanın yolları;


1. Sarma: Birçok insan eski sevgilisini peşinde koşarak, onun geri gelmesi için ikna etmeye çalışıyor. Onu sürekli arayıp mesaj yolluyor. Bu ise genellikle eski sevgili tarafından rahatsız edici bulunuyor. Genellikle bu tip davranışlarda, eski sevgili beklenenin tam tersini yapıp, dahada uzaklaşıyor. Sana tavsiyem: İçsel olarak ona yazma ve arama isteğini kontrolün altına almalısın. Bu sayede çok daha çekici olur ve onunda seni özlemesine fırsat vermiş olursun. Bu konuda belirli bir iç disiplinin olması gerekiyor.

2. Acını yaşamaya başla: İçindeki duygusal acıyı yaşaman gerekiyor. Maalesef ancak bu şekilde içindeki acı yok olacaktır. Evet birçok acı şeyler hissedeceksin, ama inan bana hepsi geçecek.

3. Duygular önemli ve faydalı: Sana samimi bir soru sormak istiyorum. Hiçbir acı yaşamadığın bir ilişki istermiydin? Yıllar sonra geriye baktığında acısıyla, tatlısıyla, yani duygularını tam anlamıyla yaşadığın bir ömür yaşamak istemez misin? Sana bu konudaki tavsiyem duygularını bilinçli bir şekilde ele al. Sevdiğin arkadaşlarınla paylaş. Bu içsel olarak 'büyümek' anlamına geliyor. Müzik, şiir veya spor gibi aktiviteleri de duygularını dışarı atmak için kullanabilirisin.

4. Alkol ve uyuşturu madde kullanma: Acını yaşa, ama alkol ve uyuşturucu madde kullanarak geçici rahatlama, sorunu sadece kısa vadeli çözer. Bunlardan elini uzak tut.

5. Özgüvenine tekrar kavuş: Biliyorum özellikle bu konuda insan kendini değersiz hissediyor. Şimdi kendine iyi davranma zamanı. Kendine birşeyler hediye et ve kendini ödüllendir. Unutma sen çok önemlisin.

6. Kendine ve zaman ayır ve dikkat et: Bu devrede sevdiklerinden, ailenden ve dostlarından bilinçli destek iste. Yeni insanlarla tanışmak için bu zamanı iyi değerlendir.

7. Durumunu gerçekçi bir biçimde değerlendir: Biz insanlar genellikle geçmişteki anıları ve insanları idealize ve romantize ederiz. Geçmişe dair her şeyin çok mükemmel olduğu düşüncesi, eski sevgilimizi içsel olarak bırakma konusunda haliyle zorlar bizi. Yapman gereken, eski sevgilinin kötü tarafları da olduğunu hatırlamak. Bir etrafına bak: Belkide onun hoşlandığın taraflarına benzeyen birçok insan bulma ihtimalin çok yüksek. Yani bilimsel olarak en az onun kadar sevebileceğin bir insana rastlama ihtimalinde çok yüksek.

8. Kendini sürekli suçlama ve gereksiz eleştirme: Geçmişte yaşadıklarını değiştiremezsin. Kendini affet ve hatalardan ders çıkarmaya bak. Hayatının eski sevgilin olmasa bile her şeye rağmen devam edeceğini içselleştir.

 Eğer eski sevgiliyi geri kazanma yada unutma işlemini üst seviyede, hızlı ve kolay halletmek istiyorsan "Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı"na da  bir göz at. Bu e-kitapta eski sevgilisini unutmuş yada geri kazanmış pek çok insanın bunu nasıl başardıklarının tüm sırlarından bahsediyor...Kitabı buraya tıklayarak inceleyebilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizde bir yorum bırakın.Sizin yorumlarınıza önem veriyoruz.Teşekkürler.